ITE Technical Group Submission System
Advance Program
Online Proceedings
[Sign in]
 Go Top  Go Back   Prev ENT Conf / [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


Technical Group on Entrepreneur Engineering (ENT) [schedule] [select]
Chair Tetsuzo Ueda (Panasonic)
Vice Chair Masanao Kaneto (Hosei Univ.)
Secretary Kazuhito Yamada (Hosei Univ.)

Conference Date Sat, Sep 11, 2021 12:55 - 17:00
Topics  
Conference Place online 
Registration Fee This workshop will be held as the IEICE workshop in fully electronic publishing. Registration fee will be necessary except the speakers and participants other than the participants to workshop(s) in non-electronic publishing. See the registration fee page. We request the registration fee or presentation fee to participants who will attend the workshop(s) on ENT.

Sat, Sep 11 PM 
12:55 - 17:00
  12:55-13:00 Opening Address ( 5 min. )
(1) 13:00-14:00 [Keynote Address]
SDGs Business Model Innovation
Mitsuki Bun (Beautifulsmile)
  14:00-14:10 Break ( 10 min. )
(2) 14:10-14:35 )Management Methods for Enhancing Sustainability of Airline Industry in Japan
-- Based on BSC and Amoeba Management --
Manaka Uose, Kazuki Sekine, Yuki Kawakubo, Yoshiki Ishihara (Hosei Univ.)
  14:35-14:40 Break ( 5 min. )
(3) 14:40-15:05 The role and potential of accelerators in startups
-- From the perspective of SDGs --
Hiroyuki Suzuki (Kochi Uni of Technology)
  15:05-15:10 Break ( 5 min. )
(4) 15:10-15:35 Proposal of a business model to promote digitalization by dental material manufacturer Ryosuke Kuroiwa (YAMAKIN), Kazuo Hayashi (KUT)
  15:35-15:40 Break ( 5 min. )
(5) 15:40-16:05 A case study on the utilization of workers who have taken long career breaks as human resources in a venture company Minako Shimatani (Hosei Univ.)
  16:05-16:10 Break ( 5 min. )
(6) 16:10-16:35 Regional revitalization by Municipalities with citizen participation
-- Case of Konan City, Kochi Prefecture --
Hitomi Sakamoto (Occupational physician, clinical psychologist, long-term care of)
  16:35-16:45 Break ( 10 min. )
  16:45-16:55 commendation ( 10 min. )
  16:55-17:00 Closing Address ( 5 min. )

Announcement for Speakers
General TalkEach speech will have 20 minutes for presentation and 5 minutes for discussion.
Keynote AddressEach speech will have 50 minutes for presentation and 10 minutes for discussion.

Contact Address and Latest Schedule Information
ENT Technical Group on Entrepreneur Engineering (ENT)   [Latest Schedule]
Contact Address  


Last modified: 2021-07-26 15:52:22


Notification: Mail addresses are partially hidden against SPAM.

[Download Paper's Information (in Japanese)] <-- Press download button after click here.
 

[Return to ENT Schedule Page]   /  
 
 Go Top  Go Back   Prev ENT Conf / [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


[Return to Top Page]

[Return to ITE Web Page]


The Institute of Image Information and Television Engineers (ITE), Japan