ITE Technical Group Submission System
Advance Program
Online Proceedings
[Sign in]
 Go Top  Go Back   Prev ENT Conf / [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


Technical Group on Entrepreneur Engineering (ENT) [schedule] [select]
Chair Satoshi Kabasawa (SBGV)
Secretary Kazuhito Yamada (Hosei Univ.)

Conference Date Sat, Sep 12, 2020 12:55 - 17:00
Topics Sustainable Social System 
Conference Place Via ZOOM (Hosei Univ. Tokyo,Japan) 
Registration Fee This workshop will be held as the IEICE workshop in fully electronic publishing. Registration fee will be necessary except the speakers and participants other than the participants to workshop(s) in non-electronic publishing. See the registration fee page. We request the registration fee or presentation fee to participants who will attend the workshop(s) on ENT.

Sat, Sep 12 PM 
12:55 - 17:00
  12:55-13:00 Opening Address Kazuhito Yamada (Hosei Univ. ) ( 5 min. )
(1) 13:00-14:00 [Keynote Address]
Sustainable innovation practices for Japanese firms in the post-COVID-19 era.
Richard B. Dasher (Stanford Univ.)
  14:00-14:15 Break ( 15 min. )
(2) 14:15-14:45 A Study on the Method of Reducing Food Loss in Japanese Food Service Industry Aiha Shinohara, Kyoko Shirai, Mariko Kobayashi, Nao Ikematsu, Rikuto Minemura, Syu Tohgou (Hosei Univ.)
  14:45-14:50 Break ( 5 min. )
(3) 14:50-15:20 Management and Problems for Implementing Inclusive Growth Strategies
-- Focused on Grameen Bank in Bangladesh --
Shinya Adachi, Masanao Kanetoh (Hosei Univ.)
  15:20-15:25 Break ( 5 min. )
(4) 15:25-15:55 Balanced Scorecard for Developing A New Business Model of Low-cost carrier Reina Otsuki, Saki Nishiura, Manaka Uose, Kazuki Sekine (Hosei Univ.)
  15:55-16:00 Break ( 5 min. )
(5) 16:00-16:30 [Invited Talk]
Medical IT as a sustainable social system
Daisuke Ohnishi (MICT CONSULTING)
  16:30-16:40 Break ( 10 min. )
(6) 16:40-16:50 Awards ceremony
  16:50-17:00 Closing Address Satoshi Kabasawa (Osaka Univ. ) ( 10 min. )

Announcement for Speakers
General TalkEach speech will have 25 minutes for presentation and 5 minutes for discussion.
Invited TalkEach speech will have 25 minutes for presentation and 5 minutes for discussion.
Keynote AddressEach speech will have 55 minutes for presentation and 5 minutes for discussion.

Contact Address and Latest Schedule Information
ENT Technical Group on Entrepreneur Engineering (ENT)   [Latest Schedule]
Contact Address im06w0026imii
(Mr.Yamada(Hosei Univ.)) 


Last modified: 2020-08-11 13:27:22


Notification: Mail addresses are partially hidden against SPAM.

[Download Paper's Information (in Japanese)] <-- Press download button after click here.
 

[Return to ENT Schedule Page]   /  
 
 Go Top  Go Back   Prev ENT Conf / [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


[Return to Top Page]

[Return to ITE Web Page]


The Institute of Image Information and Television Engineers (ITE), Japan